برای تجربه بهتر ، مرورگر خود را به کروم، فایرفاکس، اوپرا یا اینترنت اکسپلولر تغییر دهید.
اطلاعات کاربردی در مورد انواع کاربردهای روغن پارافین مایع

اطلاعات کاربردی در مورد انواع کاربردهای روغن پارافین مایع

پارافین مایع یا روغن معدنی , مایع روغنی است شفاف ، بی رنگ ، بدون بو ، یا حداقل تقریباً بدون بو که از هیدروکربن‌های اشباع شده و مسلما از نفت تشکیل شده است.

تاریخچه نفت حداقل به 400 سال قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد که به عنوان دارو از آن بهره ‌می‌گرفتند.
اولین استفاده از روغن تصفیه شده به نظر می رسد به سال 1872 برمی‌گردد و بعد از آن استفاده از پارافین مایع پس از رئیس جراح بیمارستان گای محبوبیت بیشتری پیدا کرد. سرانجام در سال 1913 ، استفاده از آن را به عنوان درمانی برای یبوست مزمن توصیه شد.

تبدیل روغن معدنی به اسیدهای چرب هیدروکسی باعث اثر اسمزی می‌شود در نتیجه 4 پارافین مایع در درجه اول به عنوان ماده روان کننده مدفوع عمل می‌کنند.
از زمان شیوع پاندمی ویروس COVID-19 در دسامبر 2019 ، این بیماری به بیش از 180 کشور جهان رخنه کرده که تأثیرات جهانی ویروس کرونا بر بازار‌ها در سال 2019 اکنون احساس می شود و به طور قابل توجهی بر بازار پارافین مایع در سال 2020 تأثیر می گذارد.

شیوع COVID-19 در بسیاری از جنبه ها مانند ایجاد محدودیت و لغو پرواز تأثیراتی را به همراه داشته است. ممنوعیت سفر و قرنطینه هم باعث جزو دیگر محدودیت‌های اعمال شده است که همه‌ی این موارد کم و بیش بر روند نیاز و تقاضای بازار تاثیراتی داشته است.

کاربرد های روغن پارافین مایع

به عنوان درمان و دارویی برای یبوست در گذشته

به عنوان ملین در بدن: این روغن توسط دستگاه روده جذب نمی شود و استفاده دارویی می‌شود

در تولید دارو پنی سیلین و ماده اولیه ضروری در بسیاری از کرم‌ها و پماد ها است.

در تولید رنگ، رنگدانه ، موم ، پلی اتیلن و حشره کش ها.

به عنوان یک حلال و روان کننده در بخش صنایع.

در صنعت نساجی نیز عمدتا به عنوان چرخاندن ، بافندگی و روغن کاری ماشین های خیاطی استفاده میشود.

در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز برای تهیه برلیانتین جامد و مایع ، کرم‌های مرطوب کننده ، انواع لوسیون ها و همچنین در محصولاتی مانند رژ لب به کار می‌رود

در درمان پوست مانند اگزما نیز موثر است.

پارافین مایع 

پارافین مایع (دارویی) که برای کمک به نحوه گوارش روده بسیار مفید است و این ماده که به صورت روغن خوراکی می‌باشد در روده جذب نمی‌شود‌.
همچنین به عنوان پوششی برای میوه یا سایر مواردی که نیاز به براق بودن دارند, به کار می‌رود.

روغن پارافین ( در محدوده جوش نفت سفید) (غیرخوراکی) می‌تواند خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص اگر استنشاق یا بلعیده در شود و یا در معرض تماس مکرر یا طولانی مدت پوست باشد.
استنشاق روغن پارافین دستگاه تنفسی انسان را تحریک کرده و باعث سرفه، تنگی نفس شود.

علاوه براین قرار گرفتن طولانی مدت پوست در معرض این روغن می‌تواند باعث تحریک پوست شود ، که در نتیجه منجر به درماتیت تماسی شود، به خصوص در افرادی که از قبل نیز دارای اختلالات پوستی یا بیماری هستند.

روغن پارافین که تصفیه نشده است ، غالباً به عنوان یک ماده سرطان زا یا عامل ایجاد سرطان در نظر گرفته می‌شود. بنابراین ، هنگام استفاده از روغن پارافین ، احتیاط بسیار لازم است.
در حالت ایده آل و توصیه شده ، روغن پارافین مایع باید در یک مکان خنک که دارای تهویه مناسب، در یک ظرف کاملاً بسته نگهداری شود. به دلیل آن که روغن های پارافین بسیار قابل اشتعال هستند باید آن را از هرگونه منبع گرما یا احتراق دور نگه دارید به علاوه از نور مستقیم خورشید نیز محافظت شود.
سرانجام ، هنگام استفاده از این روغن برای اهداف مختلف صنعتی و آزمایشی ، حتماً در مورد نحوه استفاده و نگهداری روغن مایع پارافین ، از دستورالعمل های استاندارد ذکر شده در برچسب محصول پیروی کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا